Retururi

RENUNTAREA LA CUMPARARE SI RETURNAREA PRODUSELOR:

Conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 , cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate pe platforma magazinului on-line www.eSaratoga.ro :

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Consumatorul este,conform legislatiei in vigoare, orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email www.eSaratoga.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Dupa procesarea solicitarii, va vom confirma luarea in evidenta a acestei cereri si va vom furniza detaliile necesare pentru retur (adresa, persoana contact, numar identificare intern).

Dupa primirea confirmarii de retur, produsele nu se vor returna mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data primirii acestora, indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul original si accesoriile sau consumabilele aferente (exact ca in momentul receptionarii). Toate partile sau componentele produsului trebuie sa NU prezinte urme de uzura, deteriorare, montaj.In caz contrar returnarea va fi refuzata.

Pentru marfa ( utilaje, scule, accesorii, consumabile sau piese de schimb) care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.

Problemele legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul online www.eSaratoga.ro si altele pe care cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii noastre. Raspunderea pentru orice combinatie sau improvizatie realizata de comparator ii apartine in totalitate. Din acest motiv asiguram consultanta gratuita pentru orice problema la tel. 0733.301.311 intre orele 09:00 – 17:00 de luni pana vineri.

Produsul se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Nu se accepta expeditii de retur cu valoare ramburs sau cu plata expeditiei la noi.

Ne rezervam dreptul sa solicitam daune cumparatorului, in conditiile legislatiei in vigoare, atunci cand consideram ca actiunile sale au fost facute cu rea intentie. De asemenea ne rezervam dreptul de refuz al returului in cazul in care cumparatorul abuzeaza de politica privind renuntarea la cumparare

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

  • Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
  • Produsele care nu se afla in ambalajul original
  • Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
  • Piesele care prezinta urme de montaj, ulei
  • Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie
  • Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
  • Produse care prezinta modificari fizice,lovituri,ciobiri,zgaraieturi,socuri
  • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati ( 2 sau mai multe )
  • Produse consumabile care prin natura lor , odata desigilate, nu mai pot fi revandute sub nici o forma.

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin on-line ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai cumparatorilor persoane fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Returnarea banilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului prin transfer bancar in contul IBAN furnizat de client. Titularul contului TREBUIE se fie cel pe numele caruia s-a emis factura.

Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre client.

Persoana de contact pentru retur este Stefan Molnar ,telefon: 0359.80.44.99 sau email: Stefan.Molnar@forest-tech.ro