Preturi

Preturile afisate pe site nu contin TVA. La finalizarea comenzii se adauga TVA 20%.

Comanda minima acceptata este 500 lei + TVA.

Pentru cantitati mai mari se aplica urmatoarea grila de discount:

1000 - 2000lei    -5%

2000-3000lei     -10%

3000-4000 lei    -15%

peste 4000 lei    -20%


Transportul nu este inclus in pret si cade in sarcina cumparatorului. Utilizam pentru transport serviciile de curierat FanCourier si Urgent Cargus. Pentru distante mai mici asiguram transportul cu masinile societatii.


Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie la 0733.301.311 între orele 09.00 - 16.00.

Acest site comercializeaza produse Saratoga DOAR in regim EN-GROS! Printre utilizatorii acestui site se afla distribuitorii , societatile comerciale revanzatoare sau chiar persoane fizice. Daca intentionati sa achizitionati cantitativ produsele noastre, atunci sunteti in locul potrivit. Preturile sunt valabile doar pentru comenzile EN-GROS ! Pentru cumparaturi "la bucata" vizitati site-ul nostru www.sculeforest.ro

COMANDA MINIMA ACCEPTATA ESTE DE 500 lei + TVA.

Comenzile plasate pana la ora 14:00 se vor expedia in aceeasi zi, restul urmand a fi expediate a doua zi, in limita stocului disponibil. Comenzile plasate sambata si duminica se vor expedia luni.

Ridicarea produselor de la sediul nostru se poate face DOAR dupa plasarea comenzii on-line sau dupa ce s-a confirmat o comanda telefonica. Nu se onoreaza comenzi "pe loc".

Preturile.

Comercializam produsele Saratoga la preturile de importator, ceea ce va ofera cel mai bun pret de pe piata pentru aceste produse. Acesta este motivul care ne permite comercializarea lor en-gros. Pentru solicitarile de distributie locala sau pentru cantitati mai mari va rugam sa ne solicitati o oferta personalizata la contact@forest-tech.ro. Preturile afisate pe site sunt FARA TVA.

Asiguram transportul in tara utilizind serviciile celor mai cunoscuti curieri la nivel national. Pentru distante mai mici livram marfa cu ajutorul masinilor noastre. Marfa ajunge la dvs. in cel mai scurt timp posibil.


Pentru a lansa comenzi este necesar să vă înregistraţi - adică să vă creaţi un cont de client, folosind date de identificare valide. Magazinul foloseşte un Coş de cumpărături "virtual", în care dumneavoastră adaugaţi produse folosind butonul Adaugă în coş. Acest buton îl puteţi găsi sub fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Veţi fi apoi redirecţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi lista de produse existente în coş. Pentru a modifica cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş trebuie sa accesati meniul Coşul meu. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou şi nu aţi început navigarea pe site cu procedura de înregistrare, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va rapi mai mult de câteva minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informatiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. În acest moment puteţi fie să vă întoarceţi la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Puteti descarca listele de preturi in format PDF:

Lista preturi Happy Color

Lista preturi Adezivi


Când vă decideţi să trimiteţi comanda, în ecranul Trimite comanda aveţi de ales tipul cumpăratorului (persoană fizică sau juridică), adresele de facturare şi de livrare, precum şi modalitaţile de plată şi livrare; puteţi să adăugaţi datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. De asemenea puteţi alege şi modalitatea de plată. Dacă aveţi alte observaţii în legatură cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. După ce aţi bifat opţiunile dorite, daţi click pe butonul Confirmare comanda.


La finalizarea comenzii veţi primi o confirmare prin e-mail. De asemenea, finalizarea cumpărăturilor implica atenţionarea automată a departamentului nostru de vânzări referitor la produsele comandate, departament care va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp. Programul de preluare al comenzilor este zilnic non-stop pentru on-line si de luni până vineri între orele 08 – 17 telefonic. Pentru comenzile plasate în afara programului de funcţionare sau în week-end procesarea lor se va face în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.