Transport si retururi

Produsele comandate pe magazinul online www.eSaratoga.ro se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de către dvs. în momentul  efectuării comenzii.  

Trasportul produselor este asigurat prin serviciu de curierat rapid FAN Courier.  

Clientul va suporta contravaloarea transportului produselor achiziționate, conform tarifelor practicate de către societatea de curierat rapid FAN Courier, tarife care vor fi comunicate clientului de către personalul www.eSaratoga.ro în momentul confirmării comenzii efectuate. Puteţi consulta tarifele de expediţie pentru întreaga ţară pe site-ul www.fancourier.ro. 

Costul asigurarii produselor pe toată durata transportului este de 1% din valoarea totală, este optională și se face doar la solicitarea clientului.

RETURNAREA PRODUSELOR:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@eSaratoga.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente (exact ca in momentul receptionarii). 

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (daca este cazul). Produsul se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.

Dupa primirea confirmarii de returnare, produsele nu se vor returna mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data primirii acestora, indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri 

- Produse aduse pe comenzi speciale

- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului prin stransfer bancar.