Cum cumpăr

Comanda on-line pe www.eSaratoga.ro este metoda cea mai simpla pentru achizitia en-gros a produselor fabricate si comercializate de compania Saratoga Sforza International SpA din Italia . Astfel aveţi posibilitatea să identificaţi produsul căutat iar înregistrarea momentului la care plasaţi comanda ne dă posibilitatea să controlăm eficient respectarea timpului de răspuns si de livrare.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie la 0359.804.499  între orele 09.00 - 16.00.

PRETURILE AFISATE SUNT PENTRU VANZAREA EN-GROS SI SE ADRESEAZA REVANZATORILOR.

NU VINDEM PERSOANELOR FIZICE.

COMANDA MINIMA ACCEPTATA ESTE DE 300 LEI.

Comenzile plasate pana la ora 14:00 se vor expedia in aceeasi zi, restul urmand a fi expediate a doua zi, in limita stocului disponibil. Comenzile plasate sambata si duminica se vor expedia luni.

Ridicarea produselor de la sediul nostru se poate face DOAR dupa plasarea comenzii on-line sau dupa ce s-a confirmat o comanda telefonica. Nu se onoreaza comenzi "pe loc".

Pentru produsele disponibile "CU PRECOMANDA", termenul de livrare este 3-4 saptamani si se percepe un avans de 50% din totalul comenzii pe baza de proforma. Aceste produse se pot comanda doar in cantitatile de ambalare (6,8,12,16 bucati).


Preturile.

Comercializam produsele Saratoga la preturile de importator, ceea ce va ofera cel mai bun pret de pe piata pentru aceste produse. Nu procesam comenzi sub valoarea limita.Pentru solicitarile de distributie locala sau pentru cantitati mai mari va rugam sa ne contactati la contact@forest-tech.ro. Preturile afisate pe site sunt afisate atat  CU TVA INCLUS cit si FARA TVA. Acest site utilizeaza TVA 19%.

Asiguram transportul in tara utilizind serviciile Fan Courier si Urgent-Cargus. In cazul in care doriti utilizarea altor curieri puteti solicita preluarea marfii dupa confirmarea finalizarii pregatirii de livrare. Marfa ajunge astfel la dvs. in cel mai scurt timp posibil.


Pentru a lansa comenzi este necesar să vă înregistraţi - adică să vă creaţi un cont de client, folosind date de identificare valide. Nu suntem raspunzatori pentru introducerea de date incorecte sau incomplete. Magazinul foloseşte un Coş de cumpărături "virtual", în care dumneavoastră adaugaţi produse folosind butonul Adaugă în coş. Acest buton îl puteţi găsi sub fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Veţi fi apoi redirecţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi lista de produse existente în coş. Pentru a modifica cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş trebuie sa accesati meniul Coşul meu. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou şi nu aţi început navigarea pe site cu procedura de înregistrare, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va rapi mai mult de câteva minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informatiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. În acest moment puteţi fie să vă întoarceţi la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Când vă decideţi să trimiteţi comanda, în ecranul Trimite comanda aveţi de ales adresele de facturare şi de livrare, precum şi modalitaţile de plată şi livrare; puteţi să adăugaţi datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. De asemenea puteţi alege şi modalitatea de plată. Dacă aveţi alte observaţii în legatură cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. După ce aţi bifat opţiunile dorite, daţi click pe butonul Confirmare comanda.

La finalizarea comenzii veţi primi o confirmare prin e-mail. De asemenea, finalizarea cumpărăturilor implica atenţionarea automată a departamentului nostru de vânzări referitor la produsele comandate, departament care va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp. Programul de preluare al comenzilor este zilnic non-stop pentru on-line si de luni până vineri între orele 09 – 15 telefonic. Pentru comenzile plasate în afara programului de funcţionare sau în week-end procesarea lor se va face în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.